Bestill demo nå!

Siden COVID-19 får en stadig større innvirkning på samfunnet vårt og hele resten av verden, er det viktig for oss å informere om hvilke tiltak vi i Advisor gjør.

Vi har alle et felles ansvar for å hindre spredning av dette viruset. Vi skal fortsette sikker drift og ivareta alle tjenester for våre kunder, så vel som å ivareta helse og sikkerhet for våre ansatte.

Vi har tatt flere grep for å holde våre ansatte trygge og operative, så i midten av forrige uke startet vi forberedelser og tilrettelegginger for at alle skal kunne arbeide hjemmefra. Vi vil følge situasjonen nøye og handle i henhold til regjeringens retningslinjer.

Våre leveranser fortsetter som før

Fysiske møter og reiser er utsatt, men samtidig er vi klare og utstyrt til å kjøre alle planlagte aktiviteter ved hjelp av moderne verktøy som fjernoppkobling, video- og telefonkonferanser – som gir den nødvendige fleksibiliteten.

I Advisor har vi prosesser, praksis, infrastruktur og verktøy for å kunne tilby uavbrutte tjenester. Produksjonsmiljøet vårt er trygt, og kundedata er ivaretatt av personell som sikrer drift og tilgjengelighet.

Det er allerede flere kunder som benytter denne tiden til å skaffe seg mer informasjon om overgangen fra winAdvisor til Advisor247 Advokat, og til å foreta konverteringer. Tenker du at dette er et passende tidspunkt også for dere – send inn en henvendelse her.

Ta kontakt med oss hvis det er noe vi kan bistå med – vi er her for dere!

Nyeste artikler

Nyeste

Ny tilgang til nytt Folkeregister

Nyeste

Trenger du påfyll av kompetanse i høst?

Nyeste

Advisor247 Advokat har nå toveis-integrert økonomiløsning i skyen

Nyeste

Har du husket å melde deg på Advisors webinarer i april?

Nyeste

infotorg og Advisor inngår partnerskap

Nyeste

TechTorget arrangeres 11. mars – denne gangen digitalt

Nyeste

Webinar – faktureringskurs – Advisor247 Advokat

Nyeste

Webinar – Superbrukerkurs – onsdag 10. februar 2021

advisor247 advokat nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om siste utvikling og få gode råd om effektiv og optimalisert bruk av Advisors produkter.

advisor247 advokat nyhetsbrev