kontrodrift

Benytt tiden – optimaliser kontordriften nå

By
Del sosialt

Siden COVID-19 får en stadig større innvirkning på samfunnet vårt og hele resten av verden, er det viktig for oss å informere om hvilke tiltak vi i Advisor gjør. Vi har alle et felles ansvar for å hindre spredning av dette viruset. Vi skal fortsette sikker drift og ivareta alle tjenester for våre kunder, så vel som å ivareta helse og sikkerhet for våre ansatte.

Vi har tatt flere grep for å holde våre ansatte trygge og operative, så i midten av forrige uke startet vi forberedelser og tilrettelegginger for at alle skal kunne arbeide hjemmefra. Vi vil følge situasjonen nøye og handle i henhold til regjeringens retningslinjer.

Fysiske møter og reiser er utsatt, men samtidig er vi klare og utstyrt til å kjøre alle planlagte aktiviteter ved hjelp av moderne verktøy som fjernoppkobling, video- og telefonkonferanser – som gir den nødvendige fleksibiliteten.

I Advisor har vi prosesser, praksis, infrastruktur og verktøy for å kunne tilby uavbrutte tjenester. Produksjonsmiljøet vårt er trygt, og kundedata er ivaretatt av personell som sikrer drift og tilgjengelighet.

Det er allerede flere kunder som benytter denne tiden til å skaffe seg mer informasjon om overgangen fra winAdvisor til Advisor247 Advokat, og til å foreta konverteringer. Tenker du at dette er et passende tidspunkt også for dere – send inn en henvendelse her.

Ta kontakt med oss hvis det er noe vi kan bistå med – vi er her for dere.

Del sosialt