Bestill demo nå!

Lenge har vi ønsket å oppdatere vår visuelle identitet (grafisk og på nett) og vi er stolte over at vi nå er der. Vi har ambisjoner og den nye profilen reflekterer retningen vi har staket ut fremover. Vi håper virkelig du liker det du ser.

Prosjektet ble sparket i gang i januar 2020 da vi samme måned lanserte en ny og langsiktig plan for Advisor som en enhet med tilstedeværelse i Norge, Sverige og Polen – 3 land, med ulik historie og kultur, men med ett felles mål.

Speed-date ble løsningen

Vi har vært grundige på veien fram mot lanseringen i dag. «Speed-date» er et begrep som egentlig handler om to parter som håper å finne god kjemi. Kjemi var noe av det viktigste vi lette etter når vi skulle velge vår partner. Derfor inviterte vi og ga flere byråer en hjemmelekse som skulle presenteres i en «speed-date-form». Effektivt, noe utradisjonelt og sikkert også litt ukomfortabelt – for alle.

Vi fant våre svar i hvordan oppgaven ble løst, framfor hva løsningsforslaget var. Valget falt på 2 lokale leverandører – Affair, et byrå fra Larvik på design, og EasyWeb, et selskap fra Sandefjord på produksjon av nettside. Lokale partnere som også ble utfordret til å tenke lokalt vs. internasjonalt da dette også rulles ut i Sverige og Polen i løpet av oktober.

Innsikt og forståelse for leveransen er helt avgjørende

Affair evnet å sette seg raskt inn i vår organisasjon. De har vist svært god forståelse for hvem vi er og hvilket selskap vi skal bli, og tatt hensyn til dette i designprosessen. De utfordret oss på flere områder som har fått oss til å se organisasjonen litt utenfra og hvordan vi oppfattes. EasyWeb med sin kunnskap som eksisterende leverandør til Advisor, bidro til en fin samarbeidskonstellasjon. Dette har vært nyttig i forbindelse med lansering av ny hjemmeside og profil.  Vi har følt oss svært godt ivaretatt av teamet, som var faglig dyktig og inspirerende å jobbe sammen med, sier Marion Eriksen Wold, Head of Sales & Marketing.

Den nye profilen er i tråd med Advisors mål og egenskaper, samt reflekterer integritet, kunnskap, kundeinnsikt, innovasjon og fremdrift. Den nye nettsiden skal blant annet gjøre det enklere og raskt få oversikt over våre aktiviteter, finne gode brukererfaringer, få svar på hvilke integrasjoner vi støtter, og hvordan få hjelp når du trenger det. Denne plattformen skal representere hvem vi er, hva vi står for og hvorfor vi kan være relevante for kunder og partnere.

Vi verdsetter din mening. La oss få vite hva du synes om den nye nettsiden vår – gjerne ved å ta kontakt med Marion, som var vår leder for prosjektet. Kontaktinfo finner du her.

Høsten er ikke ferdig – vi ser fortsatt fram imot å dele flere nyheter med dere!

Rune Haraldsen, CEO Advisor Group

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyeste artikler

Nyeste

Julehilsen fra Advisor

Nyeste

Ny tilgang til nytt Folkeregister

Nyeste

Trenger du påfyll av kompetanse i høst?

Nyeste

Økonomiløsning i skyen

Nyeste

Har du husket å melde deg på Advisors webinarer i april?

Nyeste

infotorg og Advisor inngår partnerskap

Nyeste

TechTorget arrangeres 11. mars – denne gangen digitalt

Nyeste

Webinar – faktureringskurs – Advisor247 Advokat

advisor247 advokat nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om siste utvikling og få gode råd om effektiv og optimalisert bruk av Advisors produkter.

advisor247 advokat nyhetsbrev