Bestill demo nå!

Advisor er markedsledende og godt kjent for å ivareta advokaters interesser, og strekker seg til det ytterste for å skape en effektiv og sikker arbeidshverdag for sine kunder.

Deres skybaserte system Advisor247 Advokat erstatter WinAdvisor utviklet gjennom 20 år i tett samarbeid med advokatbransjen. Det skaper verdier.

– Advokater har en hektisk hverdag og trenger løsninger som hjelper dem med håndtering av klienter og mulige interessekonflikter. Saksbehandling, dokumentflyt, lagring av epost og enkelt kunne registrere timer og fakturere, er helt essensielt. Med vår programvare får advokatene kontroll på sine arbeidsprosesser, sier markedssjef i Advisor Gruppen, Marion Eriksen Wold.

Høy bransjekompetanse gir trygghet for kunden

Konseptet er å bistå advokater med å digitalisere egen kjernevirksomhet, forvalte kunnskapen og gjøre virksomhetene i stand til å levere enda bedre tjenester av høyeste kvalitet.

– Målet er å bli ledende innenfor advokatvirksomhet i Skandinavia, Polen og de landene vi ellers ønsker å satse i. Advisor har i dag over 70 ansatte og har salgskontorer i Sandefjord, Stockholm, Gdynia, Warszawa og Krakow. Vi er kjent for å yte god service til våre kunder og strekker oss til det ytterste for å hjelpe dem, slik at kundene får en effektiv arbeidshverdag, sier Wold.

Fokus på integrasjon og utvikling

– Med vår erfaring og kjennskap til advokatbransjen utvikler vi stadig nye funksjoner i samarbeid med kundegruppen og integrerer løsningene med andre bransjerelaterte systemer. Dette for at kundene enkelt skal kunne benytte ny teknologi og tjenester fra samarbeidspartnere, sier Wold

– Den skybaserte løsningen Advisor247 Advokat passer for både små og store advokatfirma. Standardløsningen gjør det enkelt å komme i gang, samtidig som den kan skaleres og tilpasses kundene og brukernes individuelle behov. Vi har flere spennende nyheter klare for lansering. Det nyeste er integrert kundeportal, Advisor247 Portal, som sikrer sikker og enkel informasjonsutveksling, avslutter Wold.

For mer informasjon kontakt oss her.

Nyeste artikler

Nyeste

Her kommer en julehilsen fra produktfamilien og viktig informasjon fra Advisor

advisor247 advokat

Nyeste

Bruker du Advisor247 Advokat og trenger hjelp med årsoppgjøret?

advisor247 advokat dokumentflyt

Nyeste

Gratis webinar – Presentasjon av Advisor247 Advokat

Nyeste

Ny funksjonalitet-Advisor247 Desktop for Mac

Nyeste

Webinar for videre-kommende i Advisor247 Advokat

Utvikling

Endelig – denne dagen har vi gledet oss til!

Nyutgivelser

Webinar – Er du nysgjerrig på Advisor247 Advokat?

Nyeste

Ny leder i Advisor

advisor247 advokat nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om siste utvikling og få gode råd om effektiv og optimalisert bruk av Advisors produkter.

advisor247 advokat nyhetsbrev