20180911 Advisor Portretter 01

Gjør hverdagen til advokater enklere

Del sosialt

Advisor er markedsledende og godt kjent for å ivareta advokaters interesser, og strekker seg til det ytterste for å skape en effektiv og sikker arbeidshverdag for sine kunder. Deres skybaserte system Advisor247 Advokat erstatter WinAdvisor utviklet gjennom 20 år i tett samarbeid med advokatbransjen. Det skaper verdier.

– Advokater har en hektisk hverdag og trenger løsninger som hjelper dem med håndtering av klienter og mulige interessekonflikter. Saksbehandling, dokumentflyt, lagring av epost og enkelt kunne registrere timer og fakturere, er helt essensielt. Med vår programvare får advokatene kontroll på sine arbeidsprosesser, sier markedssjef i Advisor Gruppen, Marion Eriksen Wold.

Høy bransjekompetanse gir trygghet for kunden
Konseptet er å bistå advokater med å digitalisere egen kjernevirksomhet, forvalte kunnskapen og gjøre virksomhetene i stand til å levere enda bedre tjenester av høyeste kvalitet.

– Målet er å bli ledende innenfor advokatvirksomhet i Skandinavia, Polen og de landene vi ellers ønsker å satse i. Advisor har i dag over 70 ansatte og har salgskontorer i Sandefjord, Stockholm, Gdynia, Warszawa og Krakow. Vi er kjent for å yte god service til våre kunder og strekker oss til det ytterste for å hjelpe dem, slik at kundene får en effektiv arbeidshverdag, sier Wold.

Advisor har også fått ny CEO, Rune Haraldsen. Haraldsen vil jobbe ut fra hovedkontoret i Sandefjord. Haraldsen er utdannet økonom med internasjonal ledererfaring. Han har gjennom mange år utviklet selskap og forretningsområder i IT-bransjen.

Fokus på integrasjon og utvikling
– Med vår erfaring og kjennskap til advokatbransjen utvikler vi stadig nye funksjoner i samarbeid med kundegruppen og integrerer løsningene med andre bransjerelaterte systemer. Dette for at kundene enkelt skal kunne benytte ny teknologi og tjenester fra samarbeidspartnere, sier Wold

– Den skybaserte løsningen Advisor247 Advokat passer for både små og store advokatfirma. Standardløsningen gjør det enkelt å komme i gang, samtidig som den kan skaleres og tilpasses kundene og brukernes individuelle behov. Vi har flere spennende nyheter under utvikling. Det nyeste er integrert kundeportal, Advisor247 Portal, som sikrer sikker og enkel informasjonsutveksling, avslutter Wold.

Del sosialt