«Ryktene om min død er sterkt overdrevet», sa forfatter Mark Twain til en journalist i 1897. Det samme gjelder for det produktet som mange av dere kunder bruker hver dag – nemlig winAdvisor advokatsystem.  

Vi setter pris på våre kunder – både de som har vært trofaste i mange år, og de som vi nettopp har lært å kjenne. Likt for begge gruppene er at Advisor skal ha relevante produkter og alternativer i vår portefølje – i dag og i morgen.  

Vi har i det siste fått bekymringsmeldinger fra noen av våre kunder. De kan fortelle at de har fått henvendelser fra andre aktører i markedet, som informerer om at winAdvisor advokatsystem skal legges ned.  

Vi ønsker å avkrefte dette en gang for alle, og setter pris på at dere kontakter oss hvis dere mottar slike henvendelser. winAdvisor skal være en del av vår produktfamilie i mange år og vi kommer fortsatt til å ta godt vare på våre kunder.  

Det er samtidig viktig for oss å ha et tilbud til de som ønsker å fornye seg. Den muligheten får du ved å oppgradere til skyløsningen Advisor247 Advokat. 

Trygt lagret i skyen

Advisor247 Advokat er den unge og fremadstormende tenåringen i huset. Den er ikke like «stor» som winAdvisor ennå, men har selvtillit, beveger seg raskt, er fleksibel og alltid tilgjengelig via mobile flater. Akkurat de tingene som dagens unge fra generasjon Y og Z er opptatt av. I tillegg er sikkerhet og personvern ivaretatt, og alle data er trygt lagret i skyen i Norge.  

I disse dager er mange opptatt av levering. Det være seg å få kjøpt inn julegaver som skal leveres eller å få levert fra seg prosjekt og oppgaver som skal være ferdigstilt før juleferien begynner. Levering – det kan vi i Advisor. Med 1.000 utførte kundeleveranser av winAdvisor og nå 200 utførte prosjekt på Advisor247 Advokat, tør vi å påstå at din bestilling er trygg hos oss. Vår bransjekunnskap gir gode implementeringer med minimal nedetid, og lite ressursbeslag hos dere. Vi vet hva en time for dere koster. 

Følg oss i våre kanaler

Mange har deltatt på våre webinarer og digitale kurs, og ønsker du å få med deg hva som skjer – ta en titt på advisor.no eller følg oss på Facebook og LinkedIn. 

Vi har gode tilbud og alternativer til dere, og snart lanserer vi også flere spennende nye løsninger – så følg med.  

2020 er snart over og i år får det en ekstra betydning å ønske God jul og Godt nyttår – vi ser fram imot 2021! 

Førjulshilsen fra alle oss i Advisor 

Nyeste artikler

Nyeste

Advisor gjør lederskifte: Karin Osterlin Dalhaug tar over som fungerende daglig leder

Nyeste

Advisor inngår samarbeid med Jussystemer

Nyeste

AI i trygge omgivelser

Nyeste

Advisor inngår samarbeid med Adminkit

Nyeste

iizy integrasjon i Advisor247

Nyeste

Bli med Advisor for å øke innovasjon og effektivitet på Oslo Legal Hackathon 2024!

Dokumentflyt / Advokatfirma / Advisor247 Advokat / Advisor

Nyeste

Fagsystem for advokater

Nyeste

Effektiv dokumenthåndtering i Advisor247 Advokat

Nyhetsbrev / Advokatfirma / Advisor247 Advokat / Advisor

Meld deg på nyhetsbrev

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hold deg oppdatert om siste utvikling og få gode råd om effektiv og optimalisert bruk av Advisors produkter.

Nyhetsbrev / Advokatfirma / Advisor247 Advokat / Advisor

Bestill demo nå!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.