Bestill demo nå!

Hei – Rune Haraldsen heter jeg og er leder for Advisor – en rolle jeg nå har hatt en liten stund. Det er mange av dere som jeg ikke har hilst på ennå. Dette grunnet sommer og annerledes-året 2020 som vi er godt i gang med.

Det er flere ting jeg har lyst å dele med dere, og det er mye å se fram til utover høsten.

Først litt om meg, så noen ord om hvilke endringer vi holder på med i Advisor, og masse om det som skal komme.

Jeg er 48 år – bor i og kommer fra det vi lokalt kaller for «’Fjorden». Jeg er gift, har stor bil fordi vi har 3 barn og 2 energiske settere. De sørger for at et av DNT sine slagord «Hvorfor være inne når alt håp er ute?», passer bra for vår familie.

Jeg er økonom av utdannelse. Siden 2001 har jeg vært leder og deltatt i å utvikle forretningsområder og selskap. Både nyetablerte og større virksomheter i IT- og mobilbransjen. Da blir man ganske allsidig – alt fra kontorflytting til strategiarbeid, fra bilagsregistrering til styrerapportering, fra førstekontakt med nye kunder til anbudsbesvarelser og kontraktsforhandling, fra innkjøp til markedsføring og salg.

Felles for alt, er at jeg drives av forbedring og utvikling med mål om at det vi driver med oppleves som relevant.  Det viktigste er å ha fornøyde kunder, og forhåpentligvis er Advisor en partner med opplevd merverdi. Det jeg virkelig synes er spennende, er at Advisor med sine mennesker, posisjon og unike kompetanse er et flott utgangspunkt for tilpassing til nye omgivelser, nye aktører, nye behov og et marked i digital bevegelse hvor oversikt, veiledning og enkelhet er viktig.

Ny retning og ny strategi

I kulissene hos Advisor jobber vi på flere spennende områder for tiden. Vi ser frem til å dele dette med dere!

Vi har utarbeidet en ny retning og strategi for selskapet, og snart vil dere se oss i en ny og spennende drakt.

Dere kan forvente;

Økt synlighet og tilstedeværelse, proaktivitet og initiativ, nye produkter og nylanseringer med kunnskap og fleksibilitet i fokus.

Legal tech er ikke skummelt, dette kan vi noe om. Flere alternativer for å trene og tilegne seg kunnskap kommer. Vi har allerede begynt å gi noen små drypp før sommeren – dere har kanskje deltatt på ett av våre mini-kurs eller webinarer? Følg med – her kommer det flere muligheter. Et tips er å følge oss i sosiale medier – enkelt tilgjengelig for å sikre seg rask tilgang til nyheter og oppdateringer.

Siden jeg, sammenlignet med mine kollegaer, fremdeles er en junior når det kommer til kunnskap om hva som er viktig for effektiv drift av et advokatkontor med en god arbeidsflyt – så, er jeg nysgjerrig, lydhør for feedback og er lærevillig.

Har du noe å dele eller vil du utveksle erfaringer – så finner du meg på vår hjemmeside eller på LinkedIn.

Vi gleder oss til høsten og håper å se deg på en av våre mange møtearenaer fremover.  

For informasjon om Advisor247 Advokat – trykk her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyeste artikler

Nyeste

Julehilsen fra Advisor

Nyeste

Ny tilgang til nytt Folkeregister

Nyeste

Trenger du påfyll av kompetanse i høst?

Nyeste

Økonomiløsning i skyen

Nyeste

Har du husket å melde deg på Advisors webinarer i april?

Nyeste

infotorg og Advisor inngår partnerskap

Nyeste

TechTorget arrangeres 11. mars – denne gangen digitalt

Nyeste

Webinar – faktureringskurs – Advisor247 Advokat

advisor247 advokat nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om siste utvikling og få gode råd om effektiv og optimalisert bruk av Advisors produkter.

advisor247 advokat nyhetsbrev