20191022 Advisor7414

Overgang til Advisor247 Advokat

Del sosialt

Høsten 2019 hadde vi stor pågang av kunder som ønsket konvertering fra winAdvisor til Advisor247 Advokat. For å kunne imøtekomme etterspørselen i 2020 har vi nå økt kapasiteten og setter også opp en plan for å kunne fordele konverteringer utover året.

 Advisor247 Advokat er vår nyeste skybaserte løsning for advokater. Her får du tilgang til nye funksjonaliteter som firma- og brukertilpasset konfigurasjon, samt mulighet for tilrettelegging av egne visninger og rapporter pr. bruker. Alle visninger kan eksporteres til Excel for videre bearbeidelse.

Advisor247 Advokat er intuitivt, brukervennlig og alltid tilgjengelig, da man ikke trenger egen server eller terminalserver.

Vi får mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder på den utvidede funksjonaliteten vi har i vår mobilapp, Advisor247 Pocket. Her kan du raskt og effektivt registrere timer, få tilgang til klienter, saker, dokumenter, oppgaver og avtaler med frister, samtidig som du er på farten.

Våren 2020 vil vår nye integrerte kundeportal, Advisor247 Portal være klar. Kundeportalen vil sørge for sikker informasjonsutveksling med to-faktor autentisering mellom klient og advokat samt andre kontakter.

Gi oss en tilbakemelding hvis du også er interessert i å vite mer om overgangen fra winAdvisor til Advisor247 Advokat.

Advisorskolen holder også gratis seminar i Oslo 11.03.2020 – les mer her for informasjon og påmelding.

 

Del sosialt