Bestill demo nå!

Tiden hvor advokater sender haugevis av dokumenter i konvolutt er forbi. Nå kan advokatfirmaer spare tid og penger på å sende dokumentene gjennom digital postkasse. Advokatfirmaet Mette Y. Larsen & Co er allerede godt i gang, via sin partner Advisor AS.

— Alle advokatfirmaer som er kunder av oss vil kunne sende dokumenter på en enkel, sikker og effektiv måte. Digitalt! sier Project Manager i Advisor AS Marion Eriksen Wold.

De er Norges største leverandør av advokatløsninger med over 70 medarbeidere i flere europeiske land, og har flere hundre advokatfirmaer og juridiske avdelinger i kundegruppen i Norge. Den mest benyttede løsningen de tilbyr sine kunder er integrert med Digipost, slik at de som benytter Advisor også kan sende og motta posten sin digitalt.

Advokatfirmaet Mette Y. Larsen & Co er et av disse selskapene. De var ikke i tvil om å begynne å bruke digitale tjenester.

— Det er den veien det går, alt digitaliseres og effektiviseres. Alle løsninger som kan gjøre det lettere for våre klienter og for oss er bra. Men det viktigste er jo å ta løsningene i bruk, det er ingen vits å ha digitale tjenester som ikke brukes, sier Mette Yvonne Larsen og Morten Engesbak, begge er partnere og advokater i Advokatfirmaet Mette Y. Larsen & Co.

De har nettopp startet å bruke tjenesten, men ser allerede flere fordeler.

— Vi sparer mye penger på porto og en del tid på kopiering. Vi sender ofte store dokumentbunker til våre klienter, alt fra 10 til flere hundre sider. Det er klart at det blir mye utskrifter og kopiering. Nå kan vi sende alt i en sending digitalt. Det er vi fornøyd med, sier Larsen.

— Det føles sikkert og trygt å sende dokumenter via Digipost. Vi sender mye sensitiv informasjon og taushetsbelagte dokumenter. Da må vi være trygge på sikkerheten, og det er vi med Digipost, legger Larsen til.

Videreutvikler tjenesten fortløpende

Prosjektmøte hos Advokatfirma Mette Y. Larsen & Co. Dag Roger Sundmyhr CTO i Advisor (t.v) sammen med partnere Morten Engesbak og Mette Y. Larsen, Project Manager fra Advisor Marion Eriksen Wold og Partneransvarlig fra Digipost Fredrik Bach.
Foto: Marte Gråberg

Både Advisor og Advokatfirmaet Mette Y. Larsen & Co ønsker å videreutvikle tjenesten fremover.

— Det er dette som er fordelen med å samarbeide med Digipost, som alltid jobber for å utvikle nye tjenester som brukerne ønsker, sier Eriksen Wold i Advisor AS.

Tekst: Marte Gråberg

digipost

Ta kontakt for mer informasjon.

Nyeste artikler

Nyeste

Webinar for videre-kommende i Advisor247 Advokat

Utvikling

Endelig – denne dagen har vi gledet oss til!

Nyutgivelser

Webinar – Er du nysgjerrig på Advisor247 Advokat?

Nyeste

Ny leder i Advisor

Nyutgivelser

Benytt tiden – optimaliser kontordriften nå

Nyeste

Overgang til Advisor247 Advokat

Utvikling

TechTorget

Nyutgivelser

Gjør hverdagen til advokater enklere

advisor247 advokat nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om siste utvikling og få gode råd om effektiv og optimalisert bruk av Advisors produkter.

advisor247 advokat nyhetsbrev