Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma er et Oslobasert advokatfirma. De er totalt 12 ansatte og jobber hovedsakelig med fast eiendom, kjøpsrett og arbeidsrett.

Vi ønsket å se på mulighetene til å få bedre flyt i hverdagen, ved å få gode løsninger på system for saksbehandling av klienter. Vi undersøkte flere mulige løsninger. Vi valgte Advisor247 Advokat etter en grundig gjennomgang,

uttaler Thor Gunnar Austin, Advokat/Managing partner.

Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma hadde kjennskap til Advisor tidligere, da gjennom winAdvisor. Når de skulle opp i skyen, så var flere leverandører oppe til vurdering, men valget falt til slutt på Advisor247 Advokat.

Timeføring på app utenfor kontoret, enklere å flytte dokumenter over fra mail til Advisor247 Advokat, bedre oversikt over vedlegg til mail i Advisor247 Advokat, enklere å fakturere er noen av hovedpunktene Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma trekker frem som de viktigste funksjonene i Advisor247 Advokat.

Samarbeidet

Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma har tatt i bruk Advisor siden 2014 og vi har hele veien hatt et godt samarbeid. De har hatt en overgang fra winAdvisor til den skybaserte løsningen Advisor247 Advokat. I denne overgang uttaler Thor Gunnar Austin at de har fått meget god oppfølging og fått levert det de har blitt lovet.

Vi ser stadig at flere av våre winAdvisor kunder velger å konvertere til skyløsningen. Innad i Advisor blir det alltid satt opp en prosjektgruppe mot slike konverteringer, som gjør at vi alltid leverer best på alle plasser. Konverteringen var en ryddig og enkel prosess, med god kommunikasjon hele veien. Slike erfaringer tar vi med oss videre til andre eksisterende kunder som konverterer fra winAdvisor til Advisor247 Advokat,

forteller Marion Eriksen Wold, CCO, Advisor AS

Til slutt tilføyer Thor Gunnar Austin at oppfølgingen fra Advisor har vært meget god i ettertid, med rask respons ved spørsmål. Han sier også at de føler seg godt ivaretatt.

For mer informasjon angående Advisor247 Advokat, ta kontakt med oss her. Du kan også sende en e-post til salg@advisor.no eller ring oss på +47 33 48 43 00. Så tar vi gjerne en god prat.

Følg oss gjerne også på Facebook og LinkedIn for å holde deg oppdatering på Advisor247 Advokat!

Ta kontakt for mer informasjon om Advisor247 Advokat!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nyeste caser

Kontor / Advokatfirma / Advisor247 Advokat / Advisor

Kundeopplevelser

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co

Nyhetsbrev / Advokatfirma / Advisor247 Advokat / Advisor

Meld deg på nyhetsbrev

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hold deg oppdatert om siste utvikling og få gode råd om effektiv og optimalisert bruk av Advisors produkter.

Nyhetsbrev / Advokatfirma / Advisor247 Advokat / Advisor

Bestill demo nå!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.