Bestill demo nå!

Er du advokat, jurist eller har administrativt ansvar for juridiske arbeidsområder? Kanskje er du Advisor-bruker og nysgjerrig på våre skyløsninger, Advisor247 Advokat og Agendec Økonomi? Vil du ha en heldigital arbeidsflyt som effektiviserer og gir deg en enklere hverdag? 
Da bør du få med deg denne presentasjonen!

Torsdag 29. november presenterer vi vårt skybaserte fagsystem – Advisor247 Advokat.
Advisor AS har lang erfaring med tilrettelegging av drift for advokatkontorer og juridiske avdelinger. Skyløsningen vår effektiviserer og forbedrer arbeidsflyten. Ved hjelp av teknologi erstatter vi manuelle papirrutiner med smarte digitale løsninger.
Fremover vil vi fortløpende presentere nye partnere og spennende integrasjoner i Advisor247 Advokat. Alt spesialtilpasset advokatvirksomhet.

Vi ønsker å feire at vi endelig kan møte kundene våre ansikt til ansikt igjen med å invitere dere til presentasjon på Nationaltheatret Konferansesenter, mandag 29. november kl. 12.00 – 16.00 

Vi begynner med registrering og lunsj kl.12.00 og fortsetter med presentasjon kl. 13.00. Her presenterer vi Advisor247 Advokat og gir dere et innblikk i fordelene ved å ta i bruk en moderne, skybasert løsning. Vi forklarer også prosessen med overgangen fra winAdvisor eller eksternt saksbehandlingssystem til Advisor247 Advokat og hvordan denne kan gjennomføres enkelt og smertefritt. Det blir også tid til informasjon om Agendec økonomi og mulighetene som ligger i en helintegrert løsning. Til slutt ser vi på mobilappen vår, Advisor247 Pocket, samt vår nye kundeportal, Advisor247 Portal.

Håper vi ses!

Dato: 29/11 kl. 12.00-16.00

Påmeldingsfrist: 25/11