Bestill demo nå!

Er du advokat, jurist eller har administrativt ansvar for juridiske arbeidsområder? Er du nysgjerrig på våre skyløsninger, Advisor247 Advokat og Agendec Økonomi? Vil du ha en heldigital arbeidsflyt som effektiviserer og gir deg en enklere hverdag?
Da er dette seminaret for deg!

Torsdag 28. oktober presenterer vi vårt skybaserte fagsystem – Advisor247 Advokat.
Advisor AS har lang erfaring med tilrettelegging av drift for advokatkontorer og juridiske avdelinger. Skyløsningen vår effektiviserer og forbedrer arbeidsflyten. Ved hjelp av teknologi erstatter vi manuelle papirrutiner med smarte digitale løsninger.
Fremover vil vi fortløpende presentere nye partnere og spennende integrasjoner i Advisor247 Advokat. Alt spesialtilpasset advokatvirksomhet.

I sommer flyttet vi inn i nye lokaler på Torp IT. Vi ønsker å feire dette og gjenåpningen av samfunnet med å invitere dere på besøk til oss torsdag 28. oktober kl. 11 – 15.
Vi begynner med registrering og servering kl. 11 og fortsetter med presentasjon kl. 12. Her presenterer vi Advisor247 Advokat og gir dere et innblikk i fordelene ved å ta i bruk en moderne, skybasert løsning. Vi vil også presentere mobilappen vår, Advisor247 Pocket, vår nye klientportal, Advisor247 Portal samt gi dere informasjon om Agendec Økonomi og mulighetene som ligger i en helintegrert løsning.

Håper vi ses!

Dato: 28/10 kl. 11.00-15.00

Påmeldingsfrist: 26/10