Våre samarbeidspartnere

ADMA AS

Med ADMA AS sin kompetanse og Advisors moderne tekniske løsninger kan vi tilby effektive og gode løsninger for bedriftsmarkedet. ADMA AS sine tjenester strekker seg fra bistand i etableringsfasen til håndtering av regnskapsføring og administrative tjenester for etablerte bedrifter.

Regnskapsføring og økonomitjenester

Advisor AS har, i samarbeid med ADMA AS, utviklet et konsept for fleksible regnskapstjenester for advokater som vi nå ønsker å tilby våre kunder.

ADMA AS har lang erfaring med føring av regnskap for time- og dokumentintensive bransjer. Advisor AS har i mange år samarbeidet med advokater, og på den måten opparbeidet god bransjekunnskap, kompetanse og vesentlig erfaring innenfor både informasjonsteknologi og økonomi.

 Besøk hjemmesiden til ADMA AS på: www.adma.no

Advokat Online

Advisor har i samarbeid med Advokat Online gjennomført en utvidet integrasjon med Advokat Onlines juridiske blanketter. Blankettene fra Advokat Online blir liggende som eksterne maler i winAdvisor, og oppdateringer sendes ut ved endringer i blankettene. Alle eksterne maler vil bli merket i maloversikten.

Besøk nettsiden til Advokat Online

Link Mobility

Som bruker av winAdvisor kan man sende SMS via winAdvisors kontaktdatabase. Det er også mulig å masseutsende SMS til opprettet utvalg, og sendte meldinger kan i tillegg lagres som en journalføring. Vår samarbeidspartner for denne tjenesten er PSWinCom, og abonnement kan bestilles her.

Besøk nettsiden til Link Mobility

Bestillingsskjema SMS tjeneste

Posten – Digipost

Enkel og sikker sending av dokumenter

Vårt samarbeid med Digipost gjør at du nå som kunde av oss kan sende dokumenter på en enkel, sikker og effektiv måte.

Med et par enkle tastetrykk markerer du dokumentet, velger mottaker og sender via Digipost. Dersom kunden ikke kan motta i Digipost, håndterer løsningen utskrift, konvoluttering og fysisk utsendelse til kunde på en sikker måte og til en meget gunstig pris.

Sensitiv informasjon kan ikke sendes på usikret e-post, men på grunn av sikkerheten i Digipost er det uproblematisk å sende dette digitalt. Sensitiv informasjon sikres ved at mottaker må identifisere seg med BankID dersom det er nødvendig.

Dersom du har spørsmål vedrørende vår nye integrasjon med Digipost eller du har andre spørsmål om våre løsninger kan du kontakte oss her.

SignForm

Advisor har i samarbeid med SignForm gjennomført en utvidet integrasjon med SignForms juridiske blanketter. Blankettene fra SignForm blir liggende som eksterne maler i winAdvisor, og oppdateringer sendes ut ved endringer i blankettene. Alle eksterne maler vil bli merket i maloversikten.

Besøk nettsiden til SignForm

Skytjenester fra Daldata

Vi leverer flere ulike skytjenester fra vår driftsplattform.

Totalt er det ca. 6.000 brukere som har trygg og sikker tilgang til sine programmer i nettskyen via vårt datasenter. De fleste av kundene våre har valgt ASP-drift, som er en av våre fem ulike skytjenester.

Vårt nye datasenter ble åpnet i desember 2011, og det er et av Norges mest moderne datasentre med høy effektivitet og kapasitet. IT-drift via vårt datasenter gir deg følgende fordeler:

 • Du sparer tid ved at vi sørger for programoppdateringer, backup og sikkerhet
 • Du slipper å skifte ut servere, brannmurer og annet utstyr
 • Dine data er sikret mot uautorisert tilgang, brann og vannskader
 • Du får et optimalt driftsmiljø for dine data med konstant overvåking av strømspenning, luftfuktighet og temperatur
 • Du sparer strøm ved å outsource IT-driften
 • Du får en mer stabil IT-drift med en oppetid på ca. 99,7 %
Smart Solution

Advisor Smart

Advisor Smart er en tjeneste hvor man har alle sine programmer og alle dataene lagret sentralt hos en dataleverandør (ASP-leverandør). Via internett kobler man seg til datasentralen og bruker programmene som om alt var på egen PC.

Raskere, enklere og sikrere

Advisor Smart er spesielt tilpasset kontorer med 1-50 ansatte. Løsningen sikrer at virksomheten slipper å konsentrere seg om IT- nettverk og programvareoppdateringer
Alle kan nå fokusere på kjerneoppgaver som har direkte betydning for bedriftens vekst og lønnsomhet.

Enkel og trygg hverdag

Advisor og Smart Solution sørger for at du får full tilgang til programvare hele døgnet. Alle medarbeidere kan trygt og sikkert arbeide fra hvor de måtte ønske, enten de er hos kunde, på reise eller på hytta.

Gjennom grundige backup rutiner, sørger vi for at ingen viktige data går tapt. Kombinert med lave og forutsigbare kostnader gjør dette Advisor Smart til en trygg løsning for deg som ønsker at tid og krefter skal brukes på kunder og verdiskapning. Med 10 års lagring av backup vil du være sikret en trygg forvaring av dine forretningskritiske data.

Hvor som helst – når som helst

Løsningen fra Advisor består av dokumenthåndtering, timeregistrering og fakturering, og Smart Solution håndterer ASP-tjeneste og Microsoft Office.
Du får en sikker og fleksibel tilgang til Advisor Smart og dine programmer fra hvilken som helst datamaskin som har Internettilgang – 24 timer i døgnet.

 • Du sparer tid og ressurser på IT – drift, vedlikehold og sikkerhetskopiering
 • Systemet er ferdig installert og du benytter alltid nye versjoner av programvaren
 • Mindre behov for investering i maskiner

Advisor Smart gir deg ditt eget Windows skrivebord på Internett. Prinsippet er omtrent som i din nettbank hvor du logger deg på og kan benytte systemet fra en hvilken som helst PC med Internett tilknytting. Du får et kontor som er med deg overalt. Det vil si at du får tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer der du er.

Advisor Smart gir deg tilgang til følgende programmer:

 • Microsoft Office-pakken
 • Microsoft Outlook
 • Internett
 • Advisor
 • InfoEasy Regnskap og Lønn
 • Karnov
 • Lovdata
 • Akelius Dokument

I tillegg får man:

 • Felles kalender
 • Lagringsplass for personlige og felles data
 • E-post
 • Vedlikehold av data og programvare
 • Beskyttelse mot datainnbrudd/hacking
 • Sikkerhetskopiering av data i 10 år

Besøk nettsiden til Smart Soulution