Bestill demo nå!

Digipost

Vi tilbyr sikker integrert sending av dokumenter. Som kunde kan du enkelt, trygt og effektivt sende dokumenter via Digipost.

SignForm

Sammen med SignForm tilbyr vi profesjonelle juridiske blanketter med feltkoder, integrert med og tilpasset bruk i våre løsninger.

Agendec

Agendec leverer skybasert økonomisystem spesial-tilpasset advokater med håndtering og remittering av klientmidler – helintegrert med våre løsninger.

Vitec

Vitec leverer økonomisystem tilpasset advokater med håndtering av klientmidler – helintegrert med våre løsninger.

PowerOffice Go

Direkteintegrasjon med økonomisystemet PowerOffice Go.
Automatisk opprettelse og oppdatering av klienter og saker, og direkte overføring av fakturaer.

Visma

Vi har utviklet en filoverføring hvor fakturainformasjon overføres til valgt økonomisystem. Vi har integrasjon mot Visma Business og Visma Global.

Mamut

Vi har en filoverføring med fakturainformasjon fra Advisor247 Advokat til Mamut.

Tripletex

Vi har en filoverføring av fakturaordre over til Tripletex.

Link Mobility

Vi har et samarbeid med Link Mobility hvor de leverer SMS tjenester til våre kunder. Disse tjenestene er integrerte i våre løsninger.

Compello

Compello leverer multikanal løsninger og er en partner for automatisering og distribusjon av fakturaer, inkludert elektronisk handelsformat (EHF).

Duett

Vår partner Duett tilbyr å være en trygg og sikker leverandør av skytjenester. Her får du tilgang til dine programmer via et av Norges mest moderne datasentre.

ADMA

I samarbeid med ADMA AS har vi utviklet et økonomisk konsept for våre kunder. Her får du regnskapstjenester spesialtilpasset advokater.

Så Lett Data

Så Lett Data leverer IT-løsninger, rådgivning og driftstjenester med fokus på sikkerhet og ytelse. De leverer også skytjenester som Microsoft 365.

Bettershore

Bettershore er et IT- selskap som jobber med oss på leveranse av integrasjoner, API, web og mobilapper samt rådgivning for innovative løsninger.

Koderiet

Vi samarbeider med Koderiet som er et teknologibyrå som leverer tjenester innen app og webutvikling, enkle og komplekse nettsider, API og integrasjoner.

Easyweb

Vår partner EasyWeb er et team med digitale hoder som brenner for at du skal lykkes på nett. Vi samarbeider om strategier i sosiale medier.

Få demo

“Advisor247 Advokat har økt effektiviteten ved kontoret. På alle måter en langsiktig og lønnsom investering.”

Marius Larsen, Larsen Advokatfirma AS