AnzyzLegal

AnzyzLegal hjelper alle innen advokatbransjen med å strømlinjeforme dokumentanalysen. AnzyzLegal gir deg et unikt overblikk over og innsikt i dine saker. Det er intuitivt, lett å ta i bruk og krever ingen tidligere erfaring med AI.

iizy

iizy integrasjonen overfører klienter, saker og fakturagrunnlag fra Advisor247 til ERP, samt overfører utlegg og informasjon om åpne fakturaer fra ditt ERP-system tilbake til Advisor247.

Kundesjekk

Med integrasjonen mot Kundesjekk i Advisor247 Advokat kan du enkelt gjennomføre KYC/AML av både organisasjoner og privatpersoner – rett i fagsystemet. Ønsker du bestille tjenesten? Ta kontakt.

Verified

Med integrasjonen av Verified i Advisor247 Advokat kan du enkelt signere dokumenter digital – rett i fagsystemet. Ønsker du bestille tjenesten? Ta kontakt.

Penneo

Vi tilbyr en integrasjon mot Penneo som gjør at du enkelt kan signere dokumenter digital – rett i fagsystemet. Ønsker du bestille tjenesten? Ta kontakt.

SharePoint

Tett integrasjon mellom Microsoft SharePoint  og fagsystemet for redigering og dokumentprosessering – samarbeid samtidig.

Digipost

Vi tilbyr sikker integrert sending av dokumenter. Som kunde kan du enkelt, trygt og effektivt sende dokumenter via Digipost.

SignForm

Sammen med SignForm tilbyr vi profesjonelle juridiske blanketter med feltkoder, integrert med og tilpasset bruk i våre løsninger.

Vitec

Vitec leverer økonomisystem tilpasset advokater med håndtering av klientmidler – helintegrert med våre løsninger.

Link Mobility

Vi har et samarbeid med Link Mobility hvor de leverer SMS tjenester til våre kunder. Disse tjenestene er integrerte i våre løsninger.

Visma

Vi har utviklet en filoverføring hvor fakturainformasjon overføres til valgt økonomisystem. Vi har integrasjon mot Visma Business og Visma Global.

Mamut

Vi har en filoverføring med fakturainformasjon fra Advisor247 Advokat til Mamut.

Tripletex

Vi har en filoverføring av fakturaordre fra Advisor247 Advokat over til Tripletex.

PowerOffice Go

Direkteintegrasjon med økonomisystemet PowerOffice Go.
Automatisk opprettelse og oppdatering av klienter og saker, og direkte overføring av fakturaer.

Compello

Compello leverer multikanal løsninger og er en partner for automatisering og distribusjon av fakturaer, inkludert elektronisk handelsformat (EHF).

Duett

Vår partner Duett tilbyr å være en trygg og sikker leverandør av skytjenester. Her får du tilgang til dine programmer via et av Norges mest moderne datasentre.

ADMA

I samarbeid med ADMA AS har vi utviklet et økonomisk konsept for våre kunder. Her får du regnskapstjenester spesialtilpasset advokater.

Agendec

Med integrasjon av Agendec Økonomi i Advisor247 Advokat får du et spesialtilpasset regnskap for advokater, tilrettelagt for klientmiddel- og utleggshåndtering

Få demo

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

“Advisor247 Advokat har økt effektiviteten ved kontoret. På alle måter en langsiktig og lønnsom investering.”

Marius Larsen, Larsen Advokatfirma AS

Bestill demo nå!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.