Bestill demo nå!

Litt om webinar-rekken vår

Webinar- rekken vår er tenkt som et supplement til våre kundetilpassede kontorkurs og gir en generell gjennomgang av den grunnleggende funksjonaliteten i programmet. Vi har en fast agenda for hvert kurs, men du får anledning til å stille spørsmål underveis. Du får også mulighet til å teste funksjoner selv i vår Showcase-database. Brukerkurset anbefales for nybegynnere, superbrukerkurset for viderekommende og alle med administrativt ansvar for løsningen. Faktureringskurset passer for alle som ønsker å forbedre faktureringsferdighetene sine i Advisor247 Advokat. Ønsker du en grundig innføring anbefaler vi å ta alle kursene etter hverandre.

Alle sesongens webinarer ligger ute her på hjemmesiden slik at du kan legge inn opplæring i kalenderen når det passer deg best.

Brukerkurs

I Brukerkurset tar vi deg gjennom prosessen med å registrere kontakter, klienter og tilhørende saker. Dessuten forklarer vi hvordan du kan forenkle dokumenthåndteringen, både ved hjelp av vår Office-integrasjon og med bruk av drag & drop. Vi vil også presentere Mobilappen vår, Advisor Pocket. Du får anledning til å prøve ut funksjonene selv i vår Showcase-database, samt til å stille spørsmål underveis.

Webinaret koster kr 750 pr pers og passer best for nybegynnere. Påmelding er bindende, og avgiften blir fakturert.

Dato: 09/03 kl. 09.00-11.00

Påmeldingsfrist: 07/03